Fotografie is altijd een belangrijk onderdeel van mijn leven geweest. Mijn interesse in het vak is uitgegroeid tot een ware passie. Van kinds af aan droom ik ervan professioneel, zelfstandig fotografe te worden, eind mei 2017 is deze droom uitgekomen in de vorm van mijn eigen eenmanszaak.

Van meisjesdroom naar realiteit: Kath’s Photography.

Fotografie, waarom?

Het gezegde is waar: een foto verteld meer dan duizend woorden. Goede fotografie brengt je terug naar belangrijke momenten in je leven, en de bijbehorende sfeer. Dit is wat fotografie uniek maakt.

Vanwege bovenstaande redenen ben ik altijd geïnteresseerd geweest in fotografie. Ik hou van het vastleggen van emoties en het vertellen van verhalen middels beeld. Dit maakt me breed inzetbaar, ik fotografeer graag in het gebied van o.a: evenementen en feesten tot bedrijfsreportages en familieshoots, portretten en bruiloften.

Aanpak

Bij Kath’s Photography geldt: klant is altijd koning. Ik verneem graag alle wensen wat betreft de shoot, maar geef ook zeker mijn professionele advies.

Ik creëer geen beelden, maar maak echte, spontane foto’s. Dit betekent dat ik er altijd voor zorg dat mijn onderwerp zich op zijn of haar gemak voelt voor mijn lens.